Huoneistoforum Oy

Valikko

Arvostettua osaamista taidolla ja tunteella.

Kun harkitsette asunnon myymistä tai ostamista, ottakaa yhteys meihin. Autamme Teitä toteuttamaan toiveenne vastuuntuntoisesti. Asuntokauppa on useimmille elämän suurin taloudellinen päätös. Luotettava ja asiantunteva ammattitaitomme on käytettävissänne halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tehokkaat välittäjämme hoitavat kaikki toimeksiannot yhtä kunnianhimoisesti oli sitten kyse arvohuoneistosta tai pienestä yksiöstä. Jokainen toimeksianto on meille yhtä haastellinen ja tärkeä.

Välittäjämme ylläpitävät vankkaa ammattitaitoaan ja osaamista mm. säännöllisellä koulutuksella sekä hoitavat toimeksiantoihin liittyvät tehtävät hienovaraisesti ja varmalla otteella. He palvelevat Teitä yksilöllisesti niin kohteen arvioimisessa, myymisessä kuin ostotilanteessakin. Pitkät ja onnistuneet asiakassuhteet ovat toimintamme kulmakivi.

Kesähuviloiden myynnin tehostamiseksi yrityksemme on perustanut oman tukikohdan Tammisaareen, mistä käsin myös saaristossa olevat myyntikohteet esitellään.


PALVELUHINNASTO


Välityspalvelut

Välityspalkkio määritellään tapauskohtaisesti välitettävän kohteen erityisominaisuuksien mukaan. Ohessa ohjeelliset välityspalkkiot kohdetyypeittäin:

Huoneistot: 4,34 % velattomasta kauppahinnasta (3,5 % + alv 24 %).
Kiinteistöt: 4,96 % velattomasta kauppahinnasta (4,0 % + alv 24 %).
Saarikiinteistöt: 6,82 % velattomasta kauppahinnasta (5,5 % + alv 24 %).

Vähimmäispalkkio: 2 480 eur (2000 eur + alv 24 %).


Arviointipalvelut

Kirjallinen arvio arvioitavan kohteen erityispiirteitten mukaan.
Vähimmäispalkkio: 620 eur (500 eur + alv 24 %).


Vuokravälityspalkkio

1,24 x kk:n vuokra (1 kk vuokra + alv 24 %).

Yhteystiedot