Huoneistoforum Oy

Valikko

Myynnissä olevia kohteita

Järjestämme esittelyn Teille sopivana ajankohtana. Voitte myös täyttää palvelukortin, niin saatte nopeasti ja vaivattomasti tietoa toiveittenne mukaisista kohteista. Ottakaa yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Kaartinkaupunki, 232 m²

Upeasti hoidetussa Sigurd Frosteruksen ja Ole Gripenbergin piirtämässä arvorakennuksessa, ydinkeskustan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluitten äärellä hyväpohjainen kulttuurihuoneisto.
Kaakeliuuni tallella, ruokasali ovaalin muotoinen, kauniita erkkeri-ikkunoita. Tilava, nykyaikainen keittiö, oma sauna. Parveke hoidetulle pihalle. Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Velaton yhtiö jonka tärkeimmät peruskorjaukset on tehty. Julkisivu avaralle Kasarmitorille.

Kaskisaari, 417 m²

Kaskisaarta voisi luonnehtia rauhalliseksi ja suojaisaksi, meren ympäröimäksi keitaaksi, vaikka se sijaitsee keskellä kiireistä pääkaupunkiseutua.
Myytävä kohde on oloissamme ainutlaatuisen tyylikäs. Koostaan huolimatta se on kodikas ja kunnoltaan uutta vastaava. Asunto on yhtiön paras. Siihen liittyy lisäksi oma historiallinen, empiretyylinen rantapaviljonki aivan meren päällä. Naapurihuoneiston kanssa sillä on yhteinen laituri. Tonttiosuus on lunastettu omaksi tälle huoneistolle.Tässä asunnossa viihtyy varmasti ja sinne on mukava kutsua vieraitaan ihastelemaan kauniista maisemista ja aistimaan meren läsnäoloa.

Kaskisaari, Huvila 560 m²

Kaupunkihuvila Kaskisaaressa. Puolen hehtaarin puistomaisella rantatontilla oleva ainutlaatuinen Villa Idman on kauttaaltaan kunnostettu ja ajanmukaistettu rakennuksen historiaa kunnioittaen.

Huvilan kaksi maanpäällistä kerrosta ja kellarikerros tarjoavat tyylikkäät ja väljät puitteet asumiselle ja edustamiselle. Sisääntulokerroksen avarat oleskelutilat, aula, ruokasali, kirjasto ja saunaosasto kutsuvat viihtymään. Tyylikäs keittiö, kotitoimisto ja kodinhoitotila tuovat laatua arkeen. Yläkerran yksityisemmissä tiloissa sijaitsee makuuhuoneet, arkiolohuone ja väljää oleskelutilaa. Pohjakerroksesta löytyy viinikellari upeine katto-ja seinämaalauksineen, erillinen yksiö, tekniset tilat ja runsaasti varastotilaa.

Kaskisaari, tontti, 1000m²

Erinomaisella paikalla Kaskisaaressa 1000 m² suuruinen tontti yhtiömuotoisena uudisrakennusta varten vehreässä ympäristössä. Tontin tehokkuusluku on e=0,25. Tontille voi rakentaa yhden kaksikerroksisen asuintalon joka käsittäisi yhden asunnon.
Kiinteistöllä on osuus yhteiseen vesialueeseen. Mikäli tontille rakennettaisiin kaksikerroksinen uudisrakennus niin sen toisesta kerroksesta avautuisi hieno merinäköala.
Tontti on kalliopohjainen, helppo rakennuspaikka, tasainen ja suojaisa. Venepaikkamahdollisuus yhteislaiturissa.

Sipoo, Ok- merenrantatontti

Rantaan rajoittuva merenrantatila ympärivuotiseen asumiseen Sipoossa, kehittyvällä alueella.
Kiinteistö muodostuu osittain jyrkähköstä rinnettontista, jolle on 1970-luvuilla rakennettu n. 300 m² suuruinen, puurakemteinen asuintalo.
Myyjän käsityksen mukaan rakennus on huonokuntoinen ja purettavissa. Kiinteistölle on mahdollista rakentaa poikkeusluvalla uusi omakotitalo sivurakennuksineen.
Kiinteistön saunarakennus sijaitsee upeasti aivan veden äärellä, kapehkossa salmessa.

Villinki, Huvila

Suurenmoisella paikalla Villingin saaressa sijaitseva1900-luvun alun herrasväenhuvila edustaa todellista huvilaidylliä aidoimillaan.
Huvila sijaitsee suojaisalla etelärannalla, ylevällä näköalapaikalla, avomeren äärellä.
Rakennuksen ainutlaatuinen alkuperäisyys antaa mahdollisuuden kunnostaa siitä rakennustaiteellisen, harvinaisen helmen jonka arvo vain kasvaa ajan myötä.
Todellinen löytö kulttuuritajuiselle. Huvila on ollut ainoastaan kolmen suvun hallussa yli sadan vuoden aikana.

Hanko, huvila, 175 m²

Erittäin hienolla ja arvostetulla alueella Hangon huvilakaupunginosassa Gustaf Welanderin v. 1907 piirtämä "Villa Viking". Rakennus monimuotoisena soveltuu erinomaisesti myös kahden sukupolven käyttöön.

Saaritontti, Dragsfjärd

Dragfjärdissä, Långholmenin saaren itärannalla kaksi erillistä kiinteistöä joista toisella rakennusoikeus. Rantaviivaa noin 190 metriä. Edessä omia pieniä luotoja joitten varaan voi rakentaa mm. laiturin.

Tontti, Sanppertuna 2,7 ha

Upea, koskematon 2,7 hehtaarin suuruinen, lounaaseen aukeava merenrantatontti jolle voi rakentaa myös ympärivuotisen asunnon (A2).
Päärakennuksen suuruus voi olla 250m² ja talousrakennus 100 m².
Omaa rantaviivaa n. 200 m.

Eiranranta, 255,5 m²

MYYTY. Ainutlaatuinen penthouse Eiranrannassa (7.ja 8.krs.) Henkeäsalpaavan upeat näkymät valtavista kahden kerroksen korkuisista kaarevista ikkunoista. Huoneiston edessä kaunis, iso terassi etelään merelle. Master bedroomin yhteydessä terassi itään ja upea, noin 100 m²:n suuruinen kattoterassi talon länsipäädyssä, osittain katettua tilaa. Terassilla takka ja iso poreamme.
Kaksi autohallipaikkaa.
Tied. Jukka Ignatius p. 0400-406 066

Eira, 160 m²

MYYTY. Merikadulla, Eirassa erinomaisessa kunnossa oleva huoneisto josta on esteetön panoraamanäkymä avomerelle ja kaikkiin ilmasuuntiin. Kaksi parveketta merinäkymin viihtyisiin oleskeluhetkiin vaikka aamukahvin merkesissä, näkymistä ja auringonotosta nauttien.
Yhtiössä on tehty kaikki suuret korjaukset. Huoneisto on uusittu kokonaisuudessa mm, keittiö, kph:neet, lattiat, pinnat jne. Asunto on hyvin valoisa, Hissillinen viides kerros. Eirassa on vain muutama hissillinen talo. Mahdollisuus ostaa 20 m² yksiö saman talon alakerrasta.

Suvisaaristo, 1,2 ha merenrantatontti

MYYTY. Espoon Suvisaaristossa ainutlaatuinen upea noin 1,2 hehtaarin suuruinen merenrantakiinteistö länteen. Tontilla on vahvistettu yleiskaava jonka mukaan saa rakentaa yhden asuinrakennuksen ja saunarakennuksen yhteensä 400 m². Kaunis tasainen vehreä maasto, ilta-aurinko paistaa mukavasti hiekkarantaan.
Kiinteistöllä on vahvistettu rakennuslupa, asuintalolle, saunalle ja autotallille.

Lauttasaari, 119,5 m²

MYYTY. Lauttasaaressa, rauhallisella ja vehreällä alueella hyväpohjainen, valoisa perheasunto miellyttävin näköaloin.
Perheasuntoa hakevalle tilaisuus hankkia hyvä huoneisto suositulta alueelta, hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Kirkkonummi Humaljärvi, vapaa-ajankiinteistö

MYYTY. Kirkkonummella, luonnonkauniin ja kirkasvetisen Humaljärven rannalla, länteen avautuva suurenmoinen vapaa-ajankiinteistö, joka on toiminut tutkimusasemana ja neuvottelutilana. Kiinteistö sijaitsee vain n. 32 km päässä Helsingin keskustasta. Soveltuu erinomaisesti joko yksityiskäyttöön, tai yrityskäyttöön.

Eira, 75 m²

MYYTY. Vanhan Eiran sydämessä, upealle paikalle v. 1914 rakennetun jugentalon ylimmässä kerroksessa sijaitseva tunnelmallinen läpitalonhuoneisto, jonka iso olohuone on muodostettu purkamalla kahden huoneen välinen kevyt seinä. Olohuone on helposti tarvittaessa palautettavissa kahdeksi eri huoneeksi.

Kluuvi, 295,5 m²

MYYTY. Rakennuksen ylimmässä, viidennessä kerroksessa sijaitseva huoneisto jonka avara ja korkea päätila on oloissamme ainutlaatuisen upea nähtävyys. Theodor Höijerin suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1881 ja oli valmistuttuaan pohjoismaitten suurin yksityisrakennus. Nykyisin se on myös sijaintinsa puolesta yksi Suomen merkittävimmistä rakennuksista. Käynti myytävään huoneistoon on pääportaana pidetystä, kertakaikkisen upeasta A-portaasta. Huoneisto on kauttaaltaan loistokuntoinen, äskettäin peruskorjattu ja sitä voi käyttää sekä asuntona että toimistona tarpeen mukaan.

Kulosaari, 180 m²

MYYTY. Hienolla paikalla Kulosaaressa, Hopeasalmentien ja Kalliokaivonmäen risteyksessä v. 1935 valmistunut tiilirakenteinen, tyylikäs paritalo jonka molemmilla huoneistoillaon oma suojaisa, istutettu pihapiiri.
Huoneisto vaatii monilta osin peruskorjauksen. Kunnostettuna huoneisto pihapiireineen tarjoaa harvinaisen viihtyisän ja kodikaan asunnon upeassa ympäristössä, Kulosaaren sydämessä.

Töölö, 72 m²

MYYTY. Keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien varrella, peruskorjattu kolmio. Kaikki pinnat uudet. Viides kerros, läpitalonasunto. Hissi.

Kamppi, 151 m²

MYYTY. Uusi, asumaton kaksitasoinen huoneisto aivan Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisessa taloyhtiössä. Kaikki merkittävimmät peruskorjaukset on yhtiössä suoritettu ja yhtiövastike on edullinen, Huoneisto on helppo kalustaa tyylikkääksi City-kodiksi. Siinä on avara keittiö joka muodostaa olohuoneen kanssa ilmavan kokonaisuuden terasseineen ja takkoineen. Kolme makuuhuonetta, iso kylpyhuone ja sauna sekä molemmissa kerroksissa erilliset wc:t

Suvisaaristo

MYYTY. Espoon Suvisaaristossa ainutlaatuisen upea n. 6 hehtaarin suuruinen merenrantakiinteistö avomerinäkymin. Alueella on osayleiskaava. Lohkomalla kiinteistä neljään osaa saa kullekin rakentaa puolitoistakerroksisen maks. 400 kem² suuruisen omakotitalon. Muodostettavan tontin tulee olla vähintään 4000 m².
Kiinteistön länsiosa on osayleiskaavassa merkitty puistoalueeksi.
Kiinteistöllä oleva huonokuntoinen puurakennus on alkujaan ollut vuosisadan vaihteessa rakennettu torppa, jota on useaan otteeseen laajennettu. Viimeisin laajennus on tapahtunut -60 luvulla. Rakennus ei ole suojelukohde.
Kiinteiställe tulee vesi ja viemärilinja. Suurenmoinen harvinaisuus.

Ullanlinna, 54 m²

MYYTY. Hyväkuntoinen, studiotyyppinen kaksio piharakennuksen kolmannessa kerroksessa. Suojaisa ja rauhallinen sijainti, huoneistolla on oma, vieheättävä parveke. Hyvinhoidettu yhtiö jossa tärkeimmät remontit on tehty.

Kamppi, 105 m²

MYYTY. Kaksitasoinen ullakkohuoneisto aivan ydinkeskustassa monien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
Huoneisto on aivan uusi ja asumaton. Taloyhtiön lähes kaikki peruskorjaukset putkistoja myöten on äskettäin tehty. Edullinen yhtiövastike. Olohuoneen yhteydessä terassiparveke.

Ok-tontti Kaskisaaressa, 1812 m²

MYYTY. Suurenmoinen, 1812 m² suuruinen merenrantatontti Helsingin Kaskisaaressa. Rakennusoikeutta tontilla on 453 k-m² mikä mahdollistaa haluttaessa todella ison omakotitalon rakentamisen. Tontilta on panoraamamerinäkymä merelle, itään ja etelään. Jos tarkoituksenanne on rakentaa itsellenne räätälöity omakotitalo, niin parempaa merenrantatonttia on vaikea löytää Helsingistä. Tontilla on purettava rakennus. Vh. 2.050.000. Saarihuhdantie 9 ​​​​​

Eiranranta, 189 m²

MYYTY. Eiranrannan Estellassa neljännessä kerroksessa puiston laidalla uutta vastaava avara, hyväpohjainen laatuasunto jossa kolme parveketta, upea keittiö ja saunaosasto. Hienot näköalat viereiseen puistoon, Vanhaan Eiraan sekä merelle. Tarvittaessa autohallipaikka. Todella iso kellarivarasto kuuluu huoneistoon.

Katajanokka, 273 m²

MYYTY. Uspenskin katedraalin vieressä Sigrurd Frosteruksen piirtämän rakennuksen komannessa kerroksessa sijaitseva hyväkuntoinen edustusasunto johon vaivattomasti voi palauttaa normaalin asumisen edellyttämiä makuuhuoneita. Huoneistosta on suurenmoinen näköala sekä Kruunuvuorenselälle että Etelärantaan. Taloyhtiö, Bost. Ab. Rocca on erinomaisesti hoidettu ja mm. linjasaneerauksia on suoritettu v.2009.
Huoneisto koostuu kahdesta erillisestä huoneistosta jotka on liitetty toisiinsa yhdeksi kokonaisuudeksi. Molemmilla huoneistoilla on omat osakesarjansa.

Lauttasaari, 96 m²

MYYTY. Valoisa ja avara huoneisto isoin lasitetuin parvekkein uudehkon talon kuudennessa kerroksessa. Huoneistossa on nyt kaksi makuuhuonetta mutta tarvittaessa, pienellä muutoksella, lisämakuuhuoneen voi toteuttaa.

Erillinen autohalliosake lisähintaan 23.000€. Autohalliinalliin pääsee suoraan hissillä.

Eira, 178 m²

MYYTY. Kanta-Helsingin eteläisimmässä talossa, Asunto-osakeyhtiö Osmassa kaksikerroksinen arvoasunto viehättävin puisto- ja merinäkymin. Yhtiän rakennus on hyvin hoidettu ja siinä on juuri nyt korjauksista aiheutunut poikkeuksellisen korkea vastike puolen vuoden ajan.
Myytävä huoneisto on hyväkuntoinen ja se muodostuu 114,6m² suuruisesta yläkerrasta ja siihen liitetystä 63,4m² suuruisesta alakerrasta. Yhtiön viehättävällä pihalla on asunnolle osakkeena oma suojaisa autopaikka.

Kaivopuisto, 108 m²

MYYTY. Kaivopuiston diplomaattialueella, USA:n lähetystön naapurissa, vartioidulla alueella viihtyisä, parvekkeelinen asunto pienelle perheelle.
Huoneistossa on iso olohuone jossa on takka sekä käynti parvekkeelle.
Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu ja mm. putkistot on uusittu lähivuosina.

Suitian kartanolinna

MYYTY

Esittelyt ja yhteydenotto


Jukka Ignatius
p. 0400 406 066
jukka.ignatius@huoneistoforum.fi

Etu-Töölö, 170 m²

MYYTY. Keskeisellä paikalla laajan, meren rantaan asti ulottuvan puistoalueen äärellä, hyvinhoidetun ja kustannuksiltaan edullisen asuintalon seitsemännessä kerroksessa loistokuntoinen ja avara näköalahuoneisto. Asunto on erittäin hiljainen keskeisestä sijainnista huolimatta. Näköalat ova vehreät yli laajan puistoalueen kohti länttä.
Tämä hujoneisto tarjoaa loistavat puitteet kohtuhinnalla laatua ja virikkeitä tarjoavaa sijaintia arvostavalle. Huoneistossa on mm. toimiva, nykyaikainen takka ja läheisyydessä uimaranta, tennishalli, ja talvella luistelukenttä.

Ullanlinna, 173 m²

MYYTY. Ainutlaatuisen hienolla paikalla ylimmän kerroksen loistokuntoinen arvoasunto, jossa on mm. kaksi parveketta, takka ja suurenmoinen näköala yli vehreän Tähtitorninmäen kohti Kauppatoria ja empirekeskustaa. Kunnollinen keittiö, kodinhoitohuone, parkettilattiat ym.

Eteläranta 2, 122 m²

MYYTY. Suurenmoinen, huippukuntoinen huoneisto peruskorjatussa 1800- luvun uusrenessanssipalatsissa. Olohuoneen yhteydessä parveke. Näköalat Etelärantaan, Kauppatorille sekä Katajanokalle. Iso olohuone, kaksi makuuhuonetta, iso kylpyhuone sekä keittiö ja erillinen wc.
Esittelyt sopimuksen mukaan. Huoneisto on harvinaisuus.

Yhteystiedot