Huoneistoforum Oy

Valikko

Myynnissä olevia kohteita

Järjestämme esittelyn Teille sopivana ajankohtana. Voitte myös täyttää palvelukortin, niin saatte nopeasti ja vaivattomasti tietoa toiveittenne mukaisista kohteista. Ottakaa yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Muut myytävät asunnot

Alla olevat asunnot ovat esimerkkejä myynnissämme olevista kohteista.

Muut myytävät asunnot on nähtävillä Oikotiellä

Kaivopuisto, 127 m²

Loistopaikalla Kaivopuiston turvallisella diplomaattialueella, kolmannessa kerroksessa sijaiseva parvekeellinen, 127 m² suuruinen asunto hyvin hoidetussa yhtössä. Perineellisellä tavalla tehty putkemontti juuri valmistnut. Pihalla autopaikkoja myös sähköautoille.

Putkiremontin kustannukset ovat vielä yhtiöllä selvitettävänä. Alustavan laskelman mukaan putkiremonttien kustannukset olisivat noin 200.000euroa myytävälle huoneistolle. Hintapyyntö on velattomasta huoneistosta.

Munkkiniemi, 117 m²

Suurenmoinen, laadukas kaupunkiasunto Saneeratussa Koneen tyylikkäässä "tornissa". Upea, esteetön, vehreä kaupunkinäkymä seitsemännessä kerroksessa sijaitsevan huoneiston laajoista ikkunoista.
Avara olohuone, kolme makuuhuonetta, avokeittiö ja kylpyhuone kodinhoitotiloineen.
Yhtiössä useita saunoja, kuntosali, pesutupa, kerhohuone ym.

Munkkiniemi, 265 m²

Varsinainen asunto 164,5 m² + pohjakerroksessa oleva saunaosasto vierashuoneineen 66,7 m² + autotalli kahdelle autolle 33,5 m². Autotallista myös käynti asuntoon.

Kaskisaari, 417 m²

Kaskisaarta voisi luonnehtia rauhalliseksi ja suojaisaksi, meren ympäröimäksi keitaaksi, vaikka se sijaitsee keskellä kiireistä pääkaupunkiseutua.
Myytävä kohde on oloissamme ainutlaatuisen tyylikäs. Koostaan huolimatta se on kodikas ja kunnoltaan uutta vastaava. Asunto on yhtiön paras. Siihen liittyy lisäksi oma historiallinen, empiretyylinen rantapaviljonki aivan meren päällä. Naapurihuoneiston kanssa sillä on yhteinen laituri. Tonttiosuus on lunastettu omaksi tälle huoneistolle.Tässä asunnossa viihtyy varmasti ja sinne on mukava kutsua vieraitaan ihastelemaan kauniista maisemista ja aistimaan meren läsnäoloa.

Huvilakatu, 50 m²

MYYTY. Todellinen jugendhelmi Huvilakadulla. Parvekkeellinen kaksio avokeittiöllä tunnelmallisessa jugendrakennuksessa jossa peruskorjaukset on tehty.
Huoneistossa on mm. toimiva kaakeliuuni.

Eteläranta, 247 m²

MYYTY. 1800-luvun lopulla valmistuneen uus-renessanssitalon ylimmässä kerroksessa, osoitteessa Eteläranta 4, suurenmoiset puitteet viihtyisään asumiseen.

Rakennus on ollut pää-asiassa toimistokäytössä. Nyt sen huoneistoihin on saatu käyttötarkoituksen muutos asunnoiksi. Yhtiökokous on hyväksynyt päätöksen peruskorjata koko rakennus täydellisesti. Peruskorjauksesta ei ole vielä tehty sopimuksia.
Korjaus tulee kestämään useamman vuoden ja siitä huoneistolle aiheutuvat kustannukset jäävät ostajan vastattaviksi.

Hernesaari, 57,5 m²

MYYTY. Pääosin peruskorjatussa, erittäin halutussa arkkitehti Tuompon piirtämän talon neljännessä kerroksessa hyväpohjainen kaksio erillisellä keittiöllä. Olohuoneen edessä tilava, lasitettu parveke kohti etelää. Yhtiöllä iso autohalli ja saunaosasto uima-altain- LVIS- saneeraus juuri tehty. Siisti hyvinhoidettu yhtiö mukavalla paikalla hyvien ulkoilumahdollisuuksien ja meren äärellä.

Hanko, Huvila vakituiseen asumiseen 74 + 11 m²

MYYTY. Lähes uutta vastaava, vuonna 2017 valmistunut pieni huvila terasseineen ja omine istutettuine hallinta-oikeusalueineen Hangon arvostetulla huvila-alueella.
Yhtiössä kolme asuntoa, joista kaksi sijaitsee historiallisessa Villa Vikingissä ja myytävä kohde on yhtiön tontilla täysin itsenäisenä. Yhtiöjärjestystä voidaan muokata tarvittaessa ostajan toiveitte mukaiseksi.
Viihtyisä oma vehreä tonttiosuus. Järkevän kokoinen kohde vapaa-ajan asumistakin ajatellen. Yhtiöllä käyttämätöntä rakennusoikeutta. Mahdollistaa varastotilan rakentamisen.

Toppelundin Kartano

MYYTY. Erinomaisessa kunnossa oleva tyylikkään edustava ja ajaton Toppelundin Kartano n. 4500 m² suuruisella omalla tonttiosuudella jolla sijaitsee myös yhtiön tenniskenttä. Rakennus sijaitsee rauhallisella alueella vehreän puiston, meren ja uimarannan äärellä. 1950- luvulla rakennettu kivirakenteinen omakotitalo joka on osittain suojeltu

Eira, 181 m²

MYYTY. Eiran sydämessä, pientalon kahdessa ylimmässä kerroksessa sijaitseva arvohuoneisto, jonka ylempi kerros käsittää ullakkotilaan rakennetun makuuhuoneen vaatehuoneineen, kylpuhuoneineen ja wc- tiloineen.
Pääkerroksessa on olohuoneen ja keittiön lisäksi kaksi makuuhuonetta, joista toinen on pieni sekä kaksi kylpyhuonetta. Yläkerrassa sijaitsee päämakuuhuone ja siihen liittyvä kylpyhuone suihkuineen.
Huoneisto on varustettu laadukkain Gaggenau kodinkonein. Siitä on viehättävä näköala etelään merelle. Huoneisto on kauttaaltaan kunnostettu joitakin vuosia sitten ja on edelleen hyväkuntoinen.

Kirkkonummi, Merenrantatontti

MYYTY.Kaksi rinnakkaista merenrantatonttia myydään yhtenä kokonaisuutena. Kiinteistöltä on suurenmoinen näköala etelään kohti avomerta. Isommalla tontilla on pieni, vanha, juuri ennen sotia rakennettu lautarakenteinen huvilarakennus aivan rantalinjan tuntumassa. Rakennuksen arvo on vähäinen, mutta se on sinänsä käyttökelpoinen.
Isommalla tontilla on kaksi rakennuspaikkaa ja pienemmällä yksi. Rakennuspaikkoja on kaavan perusteella yhtyensä kolme. Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa vapaa-ajan asunnon 150 m², saunarakennuksen 30 m² sekä muita talousrakennuksia 70 m².

Espoo, rakennustontti, rakennusoikeus 934 m²

MYYTY.Puolarmäki 1 tontti sijaitsee Espoon Eestinkallion asemakaava-alueella pientalovaltaisella asuinalueella. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, koulu- ja päiväkotipalvelut, kaupalliset palvelut sekä ulkoilumahdollisuudet.
Tontin pinta-ala on 4668 m² suuruinen ja sillä sijaitsee purettava rakennus. Asemakaavan mukainen käyttötarkoitus on AOL Asuin- ja liikerakennusten korttelialue. .
Rakennusoikeus 934 m².Tontista on myyjän toimesta laadittu vahtoehtoisia tontinkäyttökaavioita. Tontti on kunnallistekniikkaan liitetty.

Tontti myydään tarjousten perusteella. Lähtöhinta 1 euroa on teknisistä syistä. Tarjoukset tulee toimittaa yrityksemme toimistoon 08.05.2019 mennessä. Myyjä pidättää oikeuden joko hyväksyä, tai hylätä, tai pyytää uusia tarjouksia..

Merikatu, 140 m²

MYYTY. Suurenmoinen avomerinäköala tästä viidennen kerroksen huoneistosta joka on pääosin hyvässä kunnossa. Huoneistolla on erittäin hyvä ja haluttu koko, 140 m². Sopii erinomaisesti myös perheelle. Harvinainen tilaisuus hankkia peruskorjatusta yhtiöstä yksi sen parhaista huoneistoista. Yhtiöllä on mm. uima-allasosasto saunoineen.

Etu-Töölö, 101 m²

MYYTY. Temppeliaukion laidalla Etu-Töölössä, arvostetun rakennuksen kolmannessa kerroksessa sijaitseva muuntelukelpoinen asunto avarin näkymin. Rakennukseen on lähivuosina tulossa putkiremontti mikä mahdollistaisi samassa yheydessä vaikka keittiön siirtämisen olohuoneen yhteyteen. Huoneiston sijainti ja koko ovat erinomaisia ja sen rakenteitten mahdollistama muunneltavuus antavat sille lisäarvoa. Rakennuksen välittömässä läheheisyydessä on autohalli josta on vuokrattavissa autohallipaikkoja.
Hyvä sijainti, arvostettu yhtiö, sopivankokoinen huoneisto.

Ullanlinna, 104 m²

MYYTY. Ylimmän kerroksen hyväpohjainen, parvekkeellinen valoisa läpitalonhuoneisto.
Yhtiössä on tehty kaikki suuren remontit, kuten putket, hissi, ikkunat, sauna jne.
Yhtiön omistuksessa on 16 autohallipaikkaa ja lisäksi osakepaikkoja 20 kpl.

Haukilahti, RT 119 m²

MYYTY. Haukilahdessa yksitasoinen rivitalokoti, missä löytyy neljä makuuhuonetta, takallinen olohuone on tilava, säilytystilaa on myös sopivasti, tilava vaatehuone, mukavasti kaapistoja sekä erillinen iso kellarivarasto ja autotalli.
Viihtyisä ja suuri piha vihertää pitkälle syksyyn. Rivitalon päätyhuoneisto on erinomaisen rauhallinen ja kaikki palvelut ovat lähellä.
Hoidettu yhtiö missä paljon korjauksia on tehty mm taloyhtiön runkoviemärin kunnostus sukitusmenetelmällä, katso liite.

Eiranranta, 116 m²

MYYTY: Viihtyisä, loistokuntoinen, moderni huoneisto, jonka yhteydessä kaksi parveketta, oma saunaosasto ja takkamahdollisuus. Yhtiössä kaksi uima-allasosastoa saunoineen, pesutupa koneineen, ulkoiluvälinevarastoja, erillinen kuntosali laitteineen, kaksi osakkaitten käyttöön tarkoitettua vierashuoneistoa ja iso autohalli osakepaikkoineen.

Eiranranta, 255,5 m²

MYYTY. Ainutlaatuinen penthouse Eiranrannassa (7.ja 8.krs.) Henkeäsalpaavan upeat näkymät valtavista kahden kerroksen korkuisista kaarevista ikkunoista. Huoneiston edessä kaunis, iso terassi etelään merelle. Master bedroomin yhteydessä terassi itään ja upea, noin 100 m²:n suuruinen kattoterassi talon länsipäädyssä, osittain katettua tilaa. Terassilla takka ja iso poreamme.
Kaksi autohallipaikkaa.
Tied. Jukka Ignatius p. 0400-406 066

Eira, 160 m²

MYYTY. Merikadulla, Eirassa erinomaisessa kunnossa oleva huoneisto josta on esteetön panoraamanäkymä avomerelle ja kaikkiin ilmasuuntiin. Kaksi parveketta merinäkymin viihtyisiin oleskeluhetkiin vaikka aamukahvin merkesissä, näkymistä ja auringonotosta nauttien.
Yhtiössä on tehty kaikki suuret korjaukset. Huoneisto on uusittu kokonaisuudessa mm, keittiö, kph:neet, lattiat, pinnat jne. Asunto on hyvin valoisa, Hissillinen viides kerros. Eirassa on vain muutama hissillinen talo. Mahdollisuus ostaa 20 m² yksiö saman talon alakerrasta.

Kauniainen PT, 224 m²

MYYTY. Kauniaisissa, Gallträsk- järven rannalla yhtiömuotoinen perheasunto koulujen ja palveluiden läheisyydessä,. Lapsiperheelle sopiva paritalo. Lyhyt matka keskustaan ja asemalle. Poikkeuksellisen iso puutarhamainen 1000 m² hallinta-alue.
Kaunis kokonaisuus viihtyisällä ja halutulla alueella. Kuntotarkastus on tehty.

Kauniainen OKT, 225 m²

MYYTY. Arkkitehti Stefan Ahlmanin suunnittelema tyylikäs omakotitalo, koulujen, päiväkotien ja harrastuksien läheisyydessä. Lyhyt matka keskustaan ja asemalle. Poikkeuksellisen iso puutarhamainen hallinta-alue.
Kaunis kokonaisuus viihtyisällä ja halutulla alueella. Kuntotarkastus on tehty 2017.

Suvisaaristo, 1,2 ha merenrantatontti

MYYTY. Espoon Suvisaaristossa ainutlaatuinen upea noin 1,2 hehtaarin suuruinen merenrantakiinteistö länteen. Tontilla on vahvistettu yleiskaava jonka mukaan saa rakentaa yhden asuinrakennuksen ja saunarakennuksen yhteensä 400 m². Kaunis tasainen vehreä maasto, ilta-aurinko paistaa mukavasti hiekkarantaan.
Kiinteistöllä on vahvistettu rakennuslupa, asuintalolle, saunalle ja autotallille.

Lauttasaari, 119,5 m²

MYYTY. Lauttasaaressa, rauhallisella ja vehreällä alueella hyväpohjainen, valoisa perheasunto miellyttävin näköaloin.
Perheasuntoa hakevalle tilaisuus hankkia hyvä huoneisto suositulta alueelta, hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Eira, 75 m²

MYYTY. Vanhan Eiran sydämessä, upealle paikalle v. 1914 rakennetun jugentalon ylimmässä kerroksessa sijaitseva tunnelmallinen läpitalonhuoneisto, jonka iso olohuone on muodostettu purkamalla kahden huoneen välinen kevyt seinä. Olohuone on helposti tarvittaessa palautettavissa kahdeksi eri huoneeksi.

Kluuvi, 295,5 m²

MYYTY. Rakennuksen ylimmässä, viidennessä kerroksessa sijaitseva huoneisto jonka avara ja korkea päätila on oloissamme ainutlaatuisen upea nähtävyys. Theodor Höijerin suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1881 ja oli valmistuttuaan pohjoismaitten suurin yksityisrakennus. Nykyisin se on myös sijaintinsa puolesta yksi Suomen merkittävimmistä rakennuksista. Käynti myytävään huoneistoon on pääportaana pidetystä, kertakaikkisen upeasta A-portaasta. Huoneisto on kauttaaltaan loistokuntoinen, äskettäin peruskorjattu ja sitä voi käyttää sekä asuntona että toimistona tarpeen mukaan.

Kulosaari, 180 m²

MYYTY. Hienolla paikalla Kulosaaressa, Hopeasalmentien ja Kalliokaivonmäen risteyksessä v. 1935 valmistunut tiilirakenteinen, tyylikäs paritalo jonka molemmilla huoneistoillaon oma suojaisa, istutettu pihapiiri.
Huoneisto vaatii monilta osin peruskorjauksen. Kunnostettuna huoneisto pihapiireineen tarjoaa harvinaisen viihtyisän ja kodikaan asunnon upeassa ympäristössä, Kulosaaren sydämessä.

Kamppi, 151 m²

MYYTY. Uusi, asumaton kaksitasoinen huoneisto aivan Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisessa taloyhtiössä. Kaikki merkittävimmät peruskorjaukset on yhtiössä suoritettu ja yhtiövastike on edullinen, Huoneisto on helppo kalustaa tyylikkääksi City-kodiksi. Siinä on avara keittiö joka muodostaa olohuoneen kanssa ilmavan kokonaisuuden terasseineen ja takkoineen. Kolme makuuhuonetta, iso kylpyhuone ja sauna sekä molemmissa kerroksissa erilliset wc:t

Suvisaaristo

MYYTY. Espoon Suvisaaristossa ainutlaatuisen upea n. 6 hehtaarin suuruinen merenrantakiinteistö avomerinäkymin. Alueella on osayleiskaava. Lohkomalla kiinteistä neljään osaa saa kullekin rakentaa puolitoistakerroksisen maks. 400 kem² suuruisen omakotitalon. Muodostettavan tontin tulee olla vähintään 4000 m².
Kiinteistön länsiosa on osayleiskaavassa merkitty puistoalueeksi.
Kiinteistöllä oleva huonokuntoinen puurakennus on alkujaan ollut vuosisadan vaihteessa rakennettu torppa, jota on useaan otteeseen laajennettu. Viimeisin laajennus on tapahtunut -60 luvulla. Rakennus ei ole suojelukohde.
Kiinteiställe tulee vesi ja viemärilinja. Suurenmoinen harvinaisuus.

Ullanlinna, 54 m²

MYYTY. Hyväkuntoinen, studiotyyppinen kaksio piharakennuksen kolmannessa kerroksessa. Suojaisa ja rauhallinen sijainti, huoneistolla on oma, vieheättävä parveke. Hyvinhoidettu yhtiö jossa tärkeimmät remontit on tehty.

Kamppi, 105 m²

MYYTY. Kaksitasoinen ullakkohuoneisto aivan ydinkeskustassa monien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
Huoneisto on aivan uusi ja asumaton. Taloyhtiön lähes kaikki peruskorjaukset putkistoja myöten on äskettäin tehty. Edullinen yhtiövastike. Olohuoneen yhteydessä terassiparveke.

Ok-tontti Kaskisaaressa, 1812 m²

MYYTY. Suurenmoinen, 1812 m² suuruinen merenrantatontti Helsingin Kaskisaaressa. Rakennusoikeutta tontilla on 453 k-m² mikä mahdollistaa haluttaessa todella ison omakotitalon rakentamisen. Tontilta on panoraamamerinäkymä merelle, itään ja etelään. Jos tarkoituksenanne on rakentaa itsellenne räätälöity omakotitalo, niin parempaa merenrantatonttia on vaikea löytää Helsingistä. Tontilla on purettava rakennus. Vh. 2.050.000. Saarihuhdantie 9 ​​​​​

Eiranranta, 189 m²

MYYTY. Eiranrannan Estellassa neljännessä kerroksessa puiston laidalla uutta vastaava avara, hyväpohjainen laatuasunto jossa kolme parveketta, upea keittiö ja saunaosasto. Hienot näköalat viereiseen puistoon, Vanhaan Eiraan sekä merelle. Tarvittaessa autohallipaikka. Todella iso kellarivarasto kuuluu huoneistoon.

Katajanokka, 273 m²

MYYTY. Uspenskin katedraalin vieressä Sigrurd Frosteruksen piirtämän rakennuksen komannessa kerroksessa sijaitseva hyväkuntoinen edustusasunto johon vaivattomasti voi palauttaa normaalin asumisen edellyttämiä makuuhuoneita. Huoneistosta on suurenmoinen näköala sekä Kruunuvuorenselälle että Etelärantaan. Taloyhtiö, Bost. Ab. Rocca on erinomaisesti hoidettu ja mm. linjasaneerauksia on suoritettu v.2009.
Huoneisto koostuu kahdesta erillisestä huoneistosta jotka on liitetty toisiinsa yhdeksi kokonaisuudeksi. Molemmilla huoneistoilla on omat osakesarjansa.

Lauttasaari, 96 m²

MYYTY. Valoisa ja avara huoneisto isoin lasitetuin parvekkein uudehkon talon kuudennessa kerroksessa. Huoneistossa on nyt kaksi makuuhuonetta mutta tarvittaessa, pienellä muutoksella, lisämakuuhuoneen voi toteuttaa.

Erillinen autohalliosake lisähintaan 23.000€. Autohalliinalliin pääsee suoraan hissillä.

Eira, 178 m²

MYYTY. Kanta-Helsingin eteläisimmässä talossa, Asunto-osakeyhtiö Osmassa kaksikerroksinen arvoasunto viehättävin puisto- ja merinäkymin. Yhtiän rakennus on hyvin hoidettu ja siinä on juuri nyt korjauksista aiheutunut poikkeuksellisen korkea vastike puolen vuoden ajan.
Myytävä huoneisto on hyväkuntoinen ja se muodostuu 114,6m² suuruisesta yläkerrasta ja siihen liitetystä 63,4m² suuruisesta alakerrasta. Yhtiön viehättävällä pihalla on asunnolle osakkeena oma suojaisa autopaikka.

Kaivopuisto, 108 m²

MYYTY. Kaivopuiston diplomaattialueella, USA:n lähetystön naapurissa, vartioidulla alueella viihtyisä, parvekkeelinen asunto pienelle perheelle.
Huoneistossa on iso olohuone jossa on takka sekä käynti parvekkeelle.
Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu ja mm. putkistot on uusittu lähivuosina.

Suitian kartanolinna

MYYTY

Esittelyt ja yhteydenotto


Jukka Ignatius
p. 0400 406 066
jukka.ignatius@huoneistoforum.fi

Etu-Töölö, 170 m²

MYYTY. Keskeisellä paikalla laajan, meren rantaan asti ulottuvan puistoalueen äärellä, hyvinhoidetun ja kustannuksiltaan edullisen asuintalon seitsemännessä kerroksessa loistokuntoinen ja avara näköalahuoneisto. Asunto on erittäin hiljainen keskeisestä sijainnista huolimatta. Näköalat ova vehreät yli laajan puistoalueen kohti länttä.
Tämä hujoneisto tarjoaa loistavat puitteet kohtuhinnalla laatua ja virikkeitä tarjoavaa sijaintia arvostavalle. Huoneistossa on mm. toimiva, nykyaikainen takka ja läheisyydessä uimaranta, tennishalli, ja talvella luistelukenttä.

Ullanlinna, 173 m²

MYYTY. Ainutlaatuisen hienolla paikalla ylimmän kerroksen loistokuntoinen arvoasunto, jossa on mm. kaksi parveketta, takka ja suurenmoinen näköala yli vehreän Tähtitorninmäen kohti Kauppatoria ja empirekeskustaa. Kunnollinen keittiö, kodinhoitohuone, parkettilattiat ym.

Eteläranta 2, 122 m²

MYYTY. Suurenmoinen, huippukuntoinen huoneisto peruskorjatussa 1800- luvun uusrenessanssipalatsissa. Olohuoneen yhteydessä parveke. Näköalat Etelärantaan, Kauppatorille sekä Katajanokalle. Iso olohuone, kaksi makuuhuonetta, iso kylpyhuone sekä keittiö ja erillinen wc.
Esittelyt sopimuksen mukaan. Huoneisto on harvinaisuus.

Yhteystiedot